Projectmanagement

Naast timmerwerkzaamheden en houtbewerking is J.C. Bazen Montage zeer bekwaam op het gebied van projectmanagement. Door onze jarenlange ervaring en inzicht in processen, zijn we in staat vooruit te denken, goed te plannen en te anticiperen op veranderingen. We regelen bijvoorbeeld alle werkzaamheden rondom de installatie van uw droomkeuken. Vanaf de inventarisatie tot aan de oplevering: wij ontzorgen door de projectleiding over te nemen. Zodat niet alleen het eindresultaat, maar ook de weg erheen staat als een huis!

Hoe regel ik de verbouwing van mijn keuken?

Stelt u de verbouwing van uw keuken steeds uit omdat u er als een berg tegenop ziet? Veel clichés zijn waar: vaak kosten verbouwingen meer tijd en meer geld dan vooraf ingecalculeerd. Dat gebeurt echter niet wanneer er een ervaren projectmanager de touwtjes in handen heeft. Onvoorziene werkzaamheden én kosten worden zo vaak wél gezien. Waar moet u dan aan denken?

  • vloeren vervangen
  • muren stuken
  • leidingen verleggen
  • nieuwe tegels zetten
  • plafonds vernieuwen en/of aanpassen

Heeft u daar nu net geen zin in of ontbreekt de kennis en/of tijd? Geen nood, ook hiervoor schakelt u J.C. Bazen Montage in. Het is ons bekend dat een verbouwing stress kan opleveren, daarom ontzorgen we graag en nemen de bijkomstige werkzaamheden uit handen. We werken met een poule van bekwame vakmensen, zodat u altijd verzekerd bent van een kant-en-klare oplevering. Met een gerust hart kunt u alle werkzaamheden aan ons overlaten.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van projectmanagement of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!