Over J.C. Bazen

J.C. Bazen Montagebedrijf in Tholen is het bedrijf van vakman Co Bazen. Met ruim 33 jaar ervaring in interieurbetimmering, is het een bekwame, betrouwbare en bekende partij in de omgeving van Zeeland en Noord-Brabant. Wij maken alles voor uw interieur op maat. Voor de vervaardiging van maatkeukens, keukenmontage, interieurbouw, keukenrestyling en projectmanagement voor zowel particulieren als bedrijven bent u bij ons aan het juiste adres. J.C. Bazen Montage, dat snijdt hout! 

Vakmanschap door kwaliteit en duurzaamheid

Vakman Co Bazen draagt kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Om die reden werkt hij uitsluitend met de beste (hout)producten. Duurzaamheid gaat daarbij niet alleen om degelijkheid, maar ook om een lange levensduur. “We stimuleren het hergebruik van materialen waar we kunnen,” aldus Co Bazen. Houtbewerking loopt als een rode draad door zijn leven. Sinds zijn vijfde jaar is hij in de weer met hout, hamers en spijkers: timmeren is zijn passie. Hij leeft van én voor hout. Co: “Ik werk het liefste met hout, want het is een mooi en divers product. Hout leeft en behoudt z’n waarde. Je kunt er alle kanten mee op en zoveel mee maken!” Dat doet hij dan ook dagelijks, met zijn bedrijf J.C. Bazen Montage.

U vraagt, Co zaagt!

Uw ideeën zijn onze uitdaging en voor uw vragen hebben wijde oplossing. Zelfs wanneer u denkt dat iets onmogelijk is – een kast in die lastige hoek of een keuken op maat voor een bepaald budget – komen wij met een inventieve oplossing of goed alternatief. Onze werkwijze is in drie stappen te vangen:

 1. Kennismaking / afspraak op locatie
  Tijdens een afspraak bij u op locatie bespreken we de wensen en mogelijkheden. Die mogelijkheden zijn vaak eindeloos!
 2. Op maat advies
  Afhankelijk van uw wensen en budget adviseren wij: aan u de keuze. 
 3. Maatwerk met kwaliteit, zonder verrassingen
  Ons maatwerk garandeert een passend advies. Door de vooraf gecreëerde duidelijkheid en besproken wensen, komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. Wij doen wat we beloven, maken op maat en leveren kwaliteit!

Met  J.C. Bazen Montagebedrijf kiest u voor:

 • Kwaliteit, eerlijkheid, ambacht,passie, degelijkheid en betrouwbaarheid;
 • Persoonlijk advies en persoonlijkcontact: korte lijnen, snel schakelen;
 • Passende én duurzame oplossingen;
 • Ongekende mogelijkheden vanmaterialen en toepassingen;
 • Heldere afspraken en adviezen,duidelijke offertes en een kloppend eindresultaat