Keukens

Met een specialisatie in de bouw en montage van keukens is J.C. Bazen Montage verantwoordelijk voor veel mooie op maat keukens in de regio Zeeland en Noord-Brabant. Van idee tot uitwerking: we zijn tijdens het gehele traject betrokken. Alleen het koken moet u daarna nog zelf doen.

Hoe ziet uw ideale keuken eruit?

We denken allereerst graag mee over hoe uw ideale keuken eruitziet. Heeft u behoefte aan twee spoelbakken of kunt u prima met één bak uit de voeten? Een kookeiland lijkt u gezellig en praktisch, maar past het in uw woning? Blijft er bijvoorbeeld genoeg loop- en werkruimte over? Misschien is een schiereiland of spoeleiland dan een betere keuze. En hoe lang moet de apparatenwand zijn? Wij denken mee en adviseren. Past een kast van 60 cm niet, dan  maken we er een van 58 cm. Dat is een voorbeeld én voordeel van maatwerk: Alles past hoe dan ook.  Niet alleen naar uw idee, maar ook in de gewenste ruimte. Zelfs de meest ogenschijnlijk inefficiënte ruimtes weet J.C.Bazen Montage om te toveren tot functionele en aantrekkelijke vertrekken.

Keukenmontage

Veel mensen onderschatten de montage van een keuken. Het heeft wat voeten in de aarde en het mag duidelijk zijn dat de juiste montage en aansluitingen essentieel zijn voor het goed functioneren van uw keuken. Heeft u onlangs een nieuwe keuken aangeschaft, maar kunt of wilt u deze niet zelf monteren? Laat het gerust aan ons over: keukenmontage is ons vak en wij beschikken over professionele montagemiddelen, zoals een tillift, waarmee we de klus sneller en efficiënter kunnen klaren.

Heeft u een concrete vraag of bent u benieuwd welke oplossingen J.C. Bazen Montage voor u heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!