Keukenrestyling

Niet alleen verzorgen wij de vervaardiging of montage van keukens: vele keukens in de regio Zeeland en Noord-Brabant ondergingen al een complete restyling door J.C. Bazen Montage. We zijn inmiddels een autoriteit op dit gebied! J.C. Bazen Montage denkt graag met u mee en oppert betaalbare mogelijkheden waar uzelf nog niet aan dacht. Het is de ideale oplossing wanneer u uw keuken op betaalbare wijze een opfrisser wilt geven.

Is een nieuwe keuken echt nodig?

Een nieuwe keuken aanschaffen is een flinke investering, maar soms noodzakelijk. Maar wat als je de financiële middelen er niet voor(over) hebt? En wat te doen wanneer de keuken nog uitstekend functioneert, maar je simpelweg bent uitgekeken op het uiterlijk ervan? In zo’n geval is kiezen voor een keukenrestyling een uitstekend alternatief én duurzaam bovendien.

J.C. Bazen Montage gaat graag de uitdaging aan om met minimale middelen en vaak voordelige ingrepen uw keuken een nieuwe uitstraling te geven, zodat u weer een knappe keuken heeft. In een adviesgesprek op locatie vertellen we over alle mogelijkheden.

Keukenrenovatie voor en na foto's
Uw keuken weer als nieuw na een keukenrenovatie. Wij werken op het eiland Tholen en omstreken.

Populaire manieren van keukenrestyling

Waar moet u aan denken bij keukenrestyling? We zetten wat mogelijkheden op een rijtje. Dit is slechts een kleine greep uit alle opties om uw keuken weer naar het heden te tillen.

  • een volledig nieuwe indeling of opstelling van de bestaande keuken
  • andere kastdeurtjes of andere frontjes
  • vervanging van de handgrepen
  • een nieuwe kleur of ander materiaal op de muur
  • een nieuw keukenblad van een andere materiaal of met een andere kleur
  • de toevoeging van een eiland
  • vervanging van apparatuur

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het mag duidelijk zijn: een nieuwe keuken is niet altijd de beste oplossing. Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden en werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!