Kasten

J.C. Bazen Montage geeft persoonlijk advies voor de inrichting van uw woning. Het ontwerpen en maken van kastruimte is daarbij een belangrijk onderdeel. Of het nu gaat om het ontwerp van een passend wandmeubel of de vervaardiging vaneen boekenkast of ladekast: we kunnen het allemaal! Dat doen we op maat, vaak van hout en altijd naar uw wensen én tevredenheid.

Hoe creëert u meer (kast)ruimte in huis?

Heeft die moeilijke hoek in huis een kast op maat nodig? Wilt u een deel van de slaapkamer transformeren tot inloopkast? Wilt u loze ruimte beter benutten, maar weet u niet of dit wel kan of heeft u geen idee hóe? Wij denken graag met u mee over de efficiënte indeling van uw woonruimte. Het rommelkamertje naast uw slaapkamer veranderen we bijvoorbeeld in een handige én luxe kledingkast. De open trap in de woonkamer – met loze ruimte eronder – wordt een kast op maat. Die kleine investering heeft vaak een groots effect en komt uw woongenot vaak enorm ten goede. Voor dergelijke praktische oplossingen hebben wij de kennis en kunde in huis. We slaan nooit de plank mis!

Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden en werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!