Interieurbouw

Een lege ruimte is als een leeg canvas: het kan nog alle kanten op. Hoe zorgt u er nu voor dat u optimaal gebruik maakt van die ruimte? Een goede inrichting is direct verbonden aan het gebruik van het vertrek en de wensen en gewoontes van de gebruiker(s). Bovendien is een op maat meubel qua ruimte gebruik vaak veel efficiënter dan een kant-en-klare kast. Wij maken daarom boekenkasten en ladekasten op maat, verzorgen volledige interieurbetimmering en ontwerp en betimmering van haard en schouw. Jaren lange ervaring in interieurbouw stelt ons in staat hierover mee te denken, te adviseren en te ontwerpen.

Werk aan de winkel? Kies voor J.C. Bazen Montage!

Bent u op zoek naar een efficiënte winkelinrichting die bovendien aansluit bij uw eigen smaak? Heeft u al een specifieke stijl voor uw winkel in gedachten, maar u twijfelt nog over de uitvoering ervan? Kan er een glazen vitrine in de houten toonbank geïntegreerd worden? Stuk voor stuk vragen waar wij een passend antwoord op hebben! J.C. Bazen Montage denkt mee, adviseert, ontwerpt en maakt. Het voordeel van maatwerk: we bieden een grote keuze uit mogelijkheden en materialen, waardoor er altijd een passende oplossing voor u is.

Op maat kantoor, winkel of woonhuis

Voor een op maat advies over de inrichting van uw kantoor,winkel of woonhuis klopt u dus bij ons aan. Wij hebben jarenlange ervaring met het op maat maken van totaalinrichtingen, vaak gemaakt van hout, maar ook van melamine of MDF en desgewenst afgewerkt met HPL. Uw wensen zijn altijd onze basis! Bent u benieuwd geworden naar onze mogelijkheden en werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!